Αποσύρθηκε το ενδιαφέρον

Άδοξο τέλος έλαβε το ενδιαφέρον του Βασίλη Φλωρίδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Άδοξο τέλος έλαβε το ενδιαφέρον του Βασίλη Φλωρίδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Ο Έλληνας επιχειρηματίας απέσυρε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των μετοχών του ΠΑΟΚ και πλέον η διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά προσπαθεί να συνεχίσει τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, χωρίς τα επτά εκατομμύρια ευρώ που θα έμπαιναν στα ταμεία της ομάδας, από την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν επιφυλακτικοί για την επιχειρηματική δραστηριότητα της πλευράς Φλωρίδη και ζήτησαν αποδείξεις ώστε να εξαλειφθούν οι αμφιβολίες που έκαναν την εμφάνισή τους, τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά, ζήτησαν εμπιστετυική ρήτρα ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, και στην συνέχεια ζήτησαν εγγυητική επιστολή ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ. Στην συνάντηση έδωσαν τον «παρών» οι Κατσαρής, Ζαγοράκης και Βρύζας, ενώ από την πλευρά του Φλωρίδη ήταν ο εκπρόσωπος Γιώργος Δεσύλλας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε στον εκπρόσωπο των Φλωρίδη και Σαχπατζίδη: «Ότι κι αν έγινε, εσείς μπορείτε να βάλετε τα χρήματα κ. Δεσύλλα. Βάλτε τα 7.000.000 ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς και συνεχίστε τον έλεγχό σας». Η πλευρά του Ερασιτέχνη θέλησε να διαφυλάξει το μέλλον της ομάδας. Η μόνη απάντηση που πήραν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ήταν η προσωπική εγγύηση του Σαχπατζίδη για τον Φλωρίδη.

Ο Δεσύλλας αποχώρησε από την συνάντηση και στην συνέχεια, η πλευρά του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πως αποσυρθήκαν και οι ορκωτοί ελεγκτές. Πλέον, οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών είναι «μονόδρομος» για τον ΠΑΟΚ και τις προσεχείς ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το συγκεκριμένο θέμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.