Και η Τσέλσι για Νασρί

Όλο και αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Σαμίρ Νασρί της Άρσεναλ.

Όλο και αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Σαμίρ Νασρί της Άρσεναλ. Μετά το έντονο ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, της Σίτι και της Ίντερ, στο παιχνίδι για την απόκτηση του παίκτη φέρεται να μπαίνει και η Τσέλσι.
 
Σύμφωνα με την «Sky Sports» ο Αντρέ Βίλας Μπόας εισηγήθηκε για την απόκτηση του Γάλλου άσου και το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως οι «μπλε» ετοιμάζουν πρόταση ύψους 23 εκατ. ευρώ. Αυτή που έχει το μεγαλύτερο προβάδισμα για την «αρπαγή» του παίκτη είναι οι «κόκκινοι διάβολοι» καθώς ήταν οι πρώτοι που εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον τους προς την Άρσεναλ.
 
Από την άλλη όμως ο Αρσεν Βενγκέρ δε δείχνει θετικός στο να παραχωρηθεί ο 24χρονος άσος καθώς τον προορίσει για βασικό μέλος της ομάδας του για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Επειδή ο Τσεσκ Φάμπρεγκας είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ο Γάλλος τεχνικός δε θέλει να αποδυναμωθεί περισσότερο η ομάδα του και για αυτό το λόγο αναμένεται να συναντηθεί με τον Νασρί τις επόμενες μέρες και να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις που έχει για τον ίδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.