Δεν ασχολούνται με Ιντρίσου

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μοχαμάντου Ιντρίσου.

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μοχαμάντου Ιντρίσου. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής προτάθηκε στους «ασπρόμαυρους», όμως το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μπορούσια Γκλάνταμπαχ και το γεγονός πως αξιώνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, φαίνεται πως τον αποκρίνει αρκετά από την Τούμπα.

Ο Αφρικανός παίκτης είχε 33 συμμετοχές την περσινή σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει πέντε φορές. Ο 31χρονος παίκτης αναζητεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του.

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τις επόμενες κινήσεις για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε σχέση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας την 28/03/2011, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι μετά από υπόδειξη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα προβεί σε υποβολή προς έγκριση ενημερωτικού δελτίου. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα συνεχιστεί μετά την έγκριση του ενημερωτικού δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς».

Από εκεί και πέρα, ο Ζήσης Βρύζας έχει στρέψει την προσοχή του στην ελληνική αγορά, όσον αφορά στις μετεγγραφές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος από την πλευρά του εξετάζει τις περιπτώσεις από την ξένη αγορά. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να αλλάξουν οι ρόλοι, καθώς ο Βρύζας θα βρεθεί στην Ολλανδία και ο Κωνσταντινίδης στη Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.