Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Τις σκέψεις του σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει το Σάββατο στο φιλικό με την Φορτούνα, έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι.

Τις πρώτες του σκέψεις σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει το Σάββατο στο φιλικό με την Φορτούνα του Ντίσελντολφ, έδειξε ο Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση της Παρασκευής.

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να “σπάσει” η προπόνηση και να γίνουν δύο χαλαρές, ωστόσο πάρθηκε τελικά η απόφαση να γίνει μία δυνατή το πρωί, εκεί όπου ο Ρουμάνος τεχνικός φανέρωσε λίγο από τα σχέδια του για το πρώτο τεστ του δικεφάλου.

Το Σάββατο σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 7000, όπου αναμένεται να είναι έντονο το ελληνικό στοιχείο, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί απέναντι στη Φορτούνα με τον Μπόλονι να τονίζει πως στα φιλικά δεν παίζει ρόλο το σκορ, αλλά η εικόνα της ομάδας. Ο Ρουμάνος θέλει να δει από τους παίκτες του πράγματα που ζητάει από αυτούς στις προπονήσεις στην Ολλανδία, δηλαδή εκμετάλλευση όλου του αγωνιστικού χώρου και πίεση. 

Πάνω σε αυτά τα στοιχεία φτιάχτηκε και το… μενού της προπόνησης της Παρασκευής, καθώς οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις για ταχυδύναμη, για κίνηση στο χώρο, για συνθήκες  πίεσης στην ανάπτυξη και τελειώματα μέσα από την περιοχή.

Λοιπόν, στα δύο άκρα της άμυνας το προβάδισμα έχουν οι Λίνο, Ετο, ενώ στο κέντρο στα μετόπισθεν οι Μπαλάφας, Σαβινί. Αρίας και Φωτάκης στη μεσαία γραμμή, και οι Βιεϊρίνια (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Αθανασιάδης στην επίθεση. Στους παραπάνω  προσθέτουμε και τους Σνάουτσνερ, Μαλεζά, Ιβιτς και Τσουκαλά. Ουσιαστικά παίζεται μία θέση στην άμυνα και μία στην επίθεση.