Τις εξελίξεις των επομένων ημερών περιμένουν άπαντες στον ΠΑΟΚ.

Τις εξελίξεις των επομένων ημερών περιμένουν άπαντες στον ΠΑΟΚ. Η συνάντηση των εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών με τη διοίκηση έγινε μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα, όπου δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι φωνές, χωρίς όμως η κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων έθεσαν σειρά ερωτημάτων στους Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν το «παρών» στην συνάντηση με τα περίπου 200 άτομα, όπως επίσης και ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιώργος Φαρλαλής.

Από την πλευρά των οπαδών τέθηκε το ερώτημα πως προέκυψε το άνοιγμα στα οικονομικά της ομάδας, ενώ διαψεύστηκε από την πλευρά της διοίκησης πως το ποσό φτάνει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ τόνισε πως θα πρέπει να περιμένουν όλοι να τελειώσει ο οικονομικός έλεγχος. Η πλευρά του Ερασιτέχνη έχει ήδη ανακοινώσει πως θα δώσει τον έλεγχο στη δημοσιότητα. Ο Ζαγοράκης επανέλαβε στην πλευρά των οπαδών πως είναι αναγκαία η πώληση παικτών, ενώ οι οπαδοί ζήτησαν να μην παραχωρηθούν ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται ως βασικοί. Επί τάπητος τέθηκε και το θέμα των Κουτσιανικούλη και Βιτόλο, ενώ η συνάντηση των δυο πλευρών τελείωσε στις 5:00.

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Βρύζας τόνισε πως το μόνο που θέλει να είναι υπάρξουν οι προϋποθέσεις που έχει θέσει ώστε να εργαστεί στον ΠΑΟΚ. Όπως τόνισε, δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος των «ασπρόμαυρων», αλλά το να μπορέσει να δουλέψει με τον τρόπο που θέλει από τις ακαδημίες, έως την πρώτη ομάδα. Ο Βρύζας υπογράμμισε πως με το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.