Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Μπόλονι να δουλεύει στα πράγματα που έχει εφιστίσει στους ποδοσφαιριστές του όλες αυτές τις ημέρες.

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Μπόλονι να δουλεύει στα πράγματα που έχει εφιστίσει στους ποδοσφαιριστές του όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται η αποστολή στην Ολλανδία, όπως είναι οι συνθήκες πίεσης. Αυτό το πέτυχε σε μία άσκηση που του έδωσε την ευκαιρία να “προδώσει” τη διάθεση του να πειραματιστεί σε πρόσωπα, θέσεις και σχήμα. Συγκεκριμένα ο Μπόλονι είχε στη μία μεριά έξι επιτιθέμενους και πέντε αμυνόμενους, ενώ στη συνέχεια το σύστημα που φαινόταν να παίζει είναι το 4-1-4-1

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αντοχής, ενώ το δυσάρεστο στην προπόνηση που είχε διάρκεια μίας ώρας και 30 λεπτών ήταν ο Μπαλάφας. Ο άσος του δικεφάλου δοκίμασε να κάνει ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του, αλλά η ενόχληση παρέμεινε, κάτι που προδίδει πως υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Στον αέρα βρίσκεται το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Τράμπζοσπορτ την Κυριακή, καθώς η αστυνομία δεν “ανάβει το πράσινο φως” για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης αναμέτρησης φοβούμενη σφοδρά επεισόδια με τους Τούρκους, όχι εντός της πόλης, αλλά στα πέριξ αυτής.