Επιστρέφει για Μόντριτς η Τσέλσι

Νέα βελτιωμένη πρόταση στην Τότεναμ, ύψους 31 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς αναμένεται να κάνει η Τσέλσι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Νέα βελτιωμένη πρόταση στην Τότεναμ, ύψους 31 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λούκα Μόντριτς αναμένεται να κάνει η Τσέλσι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ. Οι «μπλε», μετά και τον τραυματισμού του Μίκαελ Εσίεν που θα μείνει εκτός για τους επόμενους έξι μήνες, θέλουν όσο τίποτα άλλο την ένταξη του Κροάτη άσου στην ομάδα τους. Παρ’όλα αυτά «αγκάθι» στην υπόθεση αυτή παραμένει η στάση που κρατάνε τα «σπιρούνια» καθώς παρουσιάζονται αρνητικοί στο θέμα της πώλησης του παίκτη.
 
Πριν λίγο καιρό, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, «χτύπησε» την πόρτα της Τότεναμ και έκανε επίσημη κρούση για τον Μόντριτς με μία πρόταση που άγγιζε τα 25 εκατ. ευρώ. Όμως η απάντηση που δέχθηκαν τότε ήταν αρνητική και αυτό επειδή ο 25χρονος χαφ υπολογίζεται από τον Χάρι Ρέντναμπ για την επόμενη σεζόν. Πάντως η κατάσταση αυτή έχει δυσαρεστήσει κατά πολύ τον Κροάτη ποδοσφαιριστή καθώς ο ίδιος θέλει να αποχωρίσει από την Τότεναμ και να μετακομίσει στην Τσέλσι.
 
«Η θέση μας παραμένει η ίδια. Δε θέλουμε να χάσουμε τον Μόντριτς αλλά  μπορώ να καταλάβω σε ποια θέση βρίσκεται ο ίδιος. Δεν είναι εύκολο όταν έρχονται ομάδες οι οποίες είναι διατιθέμενες να καλύψουν τη ρήτρα σου και να σου προσφέρουν υψηλό μισθό»,τόνισε για τον παίκτη του, ο τεχνικός των «σπερς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.