Το μεταγραφικό... σαφάρι του Ατρόμητου συνεχίζεται και σειρά παίρνει η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Το μεταγραφικό… σαφάρι του Ατρόμητου συνεχίζεται και σειρά παίρνει η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Στο Περιστέρι ψάχνουν ένα σέντερ φορ που θα έχει το εύκολο γκολ, αλλά και ένα εξτρέμ που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο σκοράρισμα. Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, ο παίκτης που προορίζεται για το άκρο της επίθεσης, έχει βρεθεί.

Ο Γιώργος Δώνης χτίζει ουσιαστικά μια καινούρια ομάδα και η επιθυμία του είναι να έχει τους νέους παίκτες στη διάθεσή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα γίνει στη Βουλγαρία. Παράλληλα, ο 42χρονος τεχνικός θέλει τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να έχουν παραστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα και να μη χρειαστεί να περάσουν από το στάδιο της προσαρμογής.

Ο ακραίος επιθετικός, λοιπόν, έχει εμπειρία στη Σούπερ Λιγκ, ενώ ο Δώνης τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού τον έχει δει με τα ίδια του μάτια και όχι μέσω… DVD. Με βάση τα ως τώρα δείγματά του, “έχει” το (τα) γκολ και εφόσον καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του τεχνικού των “κυανόλευκων”, η διοίκηση έχει αναλάβει το καθήκον της.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την απέναντι πλευρά. Το όνομα του παίκτη έχει ακουστεί για τον Ατρόμητο, ο ίδιος θέλει να φορέσει τη φανέλα με το αστέρι και η οριστική συμφωνία είναι πολύ κοντά. Το πιθανότερο μάλιστα, είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα προκύψει και η σχετική ανακοίνωση της 10ης μεταγραφής των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας.