Μοντέλα: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βιντσέντζο Μοντέλα, μετά τη νίκη 4-2 της Φιορεντίνα επί της Γιουβέντους.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Βιντσέντζο Μοντέλα, μετά τη νίκη 4-2 της Φιορεντίνα επί της Γιουβέντους, στο «Αρτέμιο Φράνκι». Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως αυτή η νίκη είναι ξεχωριστή για την ομάδα του, ενώ υπογράμμισε πως οι «βιόλα» απέδειξαν πως μπορούν να έχουν υψηλές βλέψεις για την εφετινή σεζόν. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Ρόσι, τον οποίο ήθελε να αλλάξει στο πρώτο μέρος.

Αρχικά, ο Μοντέλα δήλωσε για τη νίκη της ομάδας του επί της Γιουβέντους: «Η νίκη είναι σημαντική για τη βαθμολογική μας συγκομιδή. Ήταν ένα ξεχωριστό ματς για εμάς. Το να βάζεις τέσσερα γκολ στη Γιουβέντους κάνει τη νίκη μας ξεχωριστή. Πιστεύω πως αυτή η νίκη θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή μας. Επίσης, θα μεγαλώσει η πίστη μας πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος. Αυτό είναι το σημαντικότερο από αυτή τη νίκη. Η νίκη μας επιτρέπει να καταλάβουμε ότι μπορούμε να παλεύουμε απέναντι σε κάθε ομάδα και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης με τα τρία γκολ που σημείωσε, Τζουζέπε Ρόσι: «Στο πρώτο ημίχρονο είχα σκεφτεί να βγάλω από το ματς τον Ρόσι, γιατί δεν τον έβλεπα να πατάει καλά στο γήπεδο. Μου είπε πως θέλει να συνεχίσει. Προσπάθησα να τον κάνω αλλαγή και πριν το δεύτερο ημίχρονο, όμως συνέχισε το ματς, καθώς μου είπε πως αισθάνονταν μια χαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.