Νέα νοοτροπία προσπαθεί να περάσει στον ΠΑΟΚ, ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με τον Λίνο.

Νέα νοοτροπία προσπαθεί να περάσει στον ΠΑΟΚ, ο Λάζλο Μπόλονι, σύμφωνα με τον Λίνο. Ο έμπειρος μπακ του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα των «ασπρόμαυρων», ενώ μίλησε και για τον Καρλάο. Αναλυτικά, ο Λίνο δήλωσε:

Για την προετοιμασία ως τώρα και για το τι βλέπει να αλλάζει: «Αυτό που βλέπω είναι ένας έμπειρος και επαγγελματίας προπονητής. Προσπαθεί να μας αλλάξει τη νοοτροπία στο ποδόσφαιρο που παίζαμε και αυτό που πάμε να παίξουμε τώρα».
 
Για το τι προσπαθεί να αλλάξει ο Μπόλονι: «Είναι ένας προπονητής που έχει πάρει πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Αν αλλάξει κάτι θα τα αλλάξει σιγά-σιγά. Σιγά-σιγά θα δούμε τι πρέπει να αλλάξει για την καινούργια σεζόν με την εμπειρία του».
 
Για το αν η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση: «Ο προπονητής ξέρει καλύτερα τι παίκτες χρειάζεται σε κάθε θέση. Για εμάς θα είναι βοήθεια αν έρθουν καινούργιοι παίκτες. Θα είναι καλό να έρθουν 2-3 παίκτες αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Δεν ξέρω όμως αν θα έρθουν και άλλοι παίκτες».
 
Για τη συνεργασία με τον Βιεϊρίνια και τον Ρομπέρ: «Είναι καλή η συνεργασία και οι αυτοματισμοί που βγάλαμε, αλλά οι συνεργασίες θα πρέπει να γίνονται από όλους τους παίκτες. Στενοχωρηθήκαμε που χάσαμε σε δεύτερο φιλικό παιχνίδι, αλλά μέσα από τις προπονήσεις θα δουλέψουμε. Πρέπει όμως να συνεργαζόμαστε όλοι οι παίκτες».
 
Για την περίπτωση του Καρλάο: «Δεν έχω παίξει ως αντίπαλος του. Παίζει στην περιοχή, βάζει γκολ και η προσθήκη του θα βοηθήσει την ομάδα».
 
Για τη μέτρια περσινή σεζόν και πως περιμένει φέτος τον εαυτό του: «Πέρσι λόγω του τραυματισμού άργησα να μπω στην ομάδα. Στα πλέι οφ όμως έπαιξα καλά. Μετά από μία επέμβαση είναι πολύ δύσκολα για κάθε παίκτη. Φέτος είναι πολύ καλύτερα, θέλω να βρω τον εαυτό του, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προετοιμασία μετά από τραυματισμό είναι πολύ δύσκολη».
 
Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουν όλοι ότι οι ελληνικές ομάδες έχουν πρόβλημα στα οικονομικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Εγώ έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».
 
Για τη σημασία των φιλικών: «Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν νέοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε άλλη ομάδα, θέλαμε να ισοφαρίσουμε. Όποιος μπαίνει βγάζει πάντα εγωισμό. Εμάς μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι και ας είναι και φιλικό».
 
Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ «σπάσει» τους τρεις της Αθήνας: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και να σπάσουμε αυτό το μπλόκο. Είναι στο χέρι μας να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε αυτές τις ομάδες και αυτό θα μας βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς. Θέλουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις ομάδες για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Και αυτό αποτελεί ένα παραπάνω κίνητρο για να το κυνηγήσουμε».