Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Βουλγαρική ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 3-2 παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά δύο πρόσωπα στο παιχνίδι του.
Μπόλονι: Περιμένω κάτι καλύτερο (vid)

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Βουλγαρική ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 3-2 παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά δύο πρόσωπα στο παιχνίδι του.
Ο “Δικέφαλος” αν και ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε στο σκορ, στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε και πάλι τα αμυντικά προβλήματα που έδειξε και στα πρώτα ματς με αποτέλεσμα οι Βούλγαροι να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ μόλις στο 9ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με το γκολ του Βιερίνια. Ύστερα από πολύ όμορφο συνδυασμό του Σαλπιγγίδη με τον Αρίας η μπάλα έφτασε στο Πορτογάλο που με πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ.

Οι Βούλγαροι κατάφεραν σε μια από τις λίγες επιθέσεις τους στο πρώτο μέρος να ισοφαρίσουν  ο Τρυφόνοφ με γυριστό βολέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Χαλκιά στο 26ο λεπτό
Το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ήταν καταστροφικό για τον ΠΑΟΚ και θύμισε σε μεγάλο βαθμό το πρώτο 20λεπτο με την Χρόνιγκεν.

Στο 49′ η ΤΣΣΚΑ πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ντέλεφ εκμεταλλεύτηκε  τη λανθασμένη έξοδο του Χαλκιά, πήρε την κεφαλιά και ο Μαλεζάς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.
Τρία λεπτά αργότερα Βούλγαροι εκμεταλλεύτηκαν ένα ακόμα λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και με σουτ του Ντέλεφ από μακριά ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 1-3.

Ο ΠΑΟΚ το μόνο που κατάφερε  ήταν να σκοράρει στο 70ο λεπτό με τον Τσουκαλά  και να μειώσει σε 3-2 σκορ που ήταν και το τελικό στο ματς.
Μπορεί λοιπόν στα φιλικά το αποτέλεσμα να μην έχει σημασία αλλά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί και στα τρία φιλικά που έχει δώσει παρουσιάζοντας κενά στην αμυντική του γραμμή σίγουρα θα προβληματίσει το Μπόλονι

Η εξέλιξη του αγώνα:


Λήξη αγώνα


70′ Γκοοολ!! 2-3… Ο Τσουκαλάς μειώνει μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Βούλγαρων, που πάσαρε στον παίκτη του “Δικέφαλου”


52′ Γκοοολ 1-3  Οι Βούλγαροι εκμεταλλεύτηκαν ένα ακόμα λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ και με σουτ του Ντέλεφ ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 1-3 


49′ Γκοοολ 1-2 …Ο Ντέλεφ εκμεταλλεύεται τη λανθασμένη έξοδο του Χαλκιά, παίρνει την κεφαλιά και ο Μαλεζάς σε προσπάθειά του να διώξει την μπάλα τη στέλνει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ


46′ Έναρξη β’ ημιχρόνου



45′ Τέλος ημιχρόνου


38′ Δυνατό σουτ του Γκάντσεφ, ο Χαλκιάς έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ


32′ Η ΤΣΣΚΑ έχει πάρει τα ηνία του αγώνα από την στιγμή που ισοφάρισε, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει οπισθοχωρήσει


26′ ΓΚΟΟΟΛ Ο Τρυφόνοφ με γυριστό βολέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Χαλκιά


10′ Ο Τρυφόνοφ επιχείρησε το σουτ, ο Χαλκιάς έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ


9′ ΓΚΟΟΟΛ Ο Ετο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Βιεϊρίνια μέσα στην περιοχή και ο ορτογάλος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ


1′ Εναρξη αγώνα

Διοργάνωση: Φιλικό
Αγώνας: ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Λίνο, Αρίας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΤΣΣΚΑ Σόφιας: Καράτζοφ, Στογιάνοφ, Ποπόφ, Μπανταλόφσκι, Τρυφόνοφ, Γιάντσεφ, Γκάλτσεφ, Μαρκίνιος, Νίλσον, Ντέλεφ, Πλατινί.