Την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα των νεοαποκτηθέντων Λουκ Καστάινιος και Ρίκι Αλβάρες στο φιλικό με αντίπαλο την Τρεντίνο, εξέφρασε ο προπονητής της Ιντερ Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Την ικανοποίησή του για την αγωνιστική εικόνα των νεοαποκτηθέντων Λουκ Καστάινιος και Ρίκι Αλβάρες στο φιλικό με αντίπαλο την Τρεντίνο, εξέφρασε ο προπονητής της Ιντερ Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Τόσο ο Ολλανδός, όσο και ο Αργεντινός έκαναν το ντεμπούτο τους στο πρώτο παιχνίδι των «νερατζούρι» πετυχαίνοντας γκολ.  
 
«Εντυπωσιάστηκα και από τον Καστάινιος και από τον Αλβάρες: διαθέτουν και οι δύο πολύ καλή κίνηση. Ο Ολλανδός είναι νεότερος, αλλά ξέρει πώς να ισορροπεί τις επελάσεις του», σχολίασε ο Ιταλός τεχνικός. «Οσο για τον Αλβάρες, θα αποδειχτεί σημαντικός παίκτης για μας φέτος. Μας έκανε να τον προσέξουμε από την αρχή», συμπλήρωσε.
 
Οσο για τη γενική αγωνιστική εικόνα της Ιντερ στο φιλικό, «ήταν πολύ χρήσιμο για να κάνω τις παρατηρήσεις μου, ορισμένες προσαρμογές και να προσθέσω κάποια πράγματα. Ξεκινήσαμε καλά, μετά χάσαμε λίγο το σχήμα μας, εν μέρει λόγω των τραυματισμών που ευτυχώς δεν είναι σοβαροί. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι», κατέληξε ο Γκασπερίνι.