Τα πολλαπλά οφέλη μιας ηχηρής μεταγραφής

Αποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ έκοψε πρώτος το νήμα στην κούρσα της απόκτησης του Γιώργου Γεωργιάδη πετυχαίνοντας μια μεταγραφή ουσίας κι εντυπώσεων.

Aποστολή: Κωστής Μπότσαρης
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο ΠΑΟΚ έκοψε πρώτος το νήμα στην κούρσα της απόκτησης του Γιώργου Γεωργιάδη πετυχαίνοντας μια μεταγραφή ουσίας κι εντυπώσεων. Συγκεκριμένα οι πολύωρες συζητήσεις και με τον Πανσερραϊκό αλλά και με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό ολοκληρώθηκαν επιτυχώς λίγο πριν από τις 03.00 ώρα Ελλάδας κατόπιν σκληρότατων διαπραγματεύσεων με τις εμπλεκόμενες πλευρές να συμφωνούν σε τριετή συνεργασία και τους Σερραίους να κομίζουν άμεσα και μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη κι όχι μόνο.

Πρόκειται για μια κίνηση που δίνει λύση και στη θέση του επιθετικού καθώς απελευθερώνει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τη δεξιά πτέρυγα δίνοντάς του την ευκαιρία ν’ αγωνιστεί στη φυσική του θέση. Το μεταγραφικό ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Βίκτορ Βιτόλο.

Μια ανάγκη που έγινε ακόμη πιο επιτακτική μετά τον τραυματισμό του Γιώργου Φωτάκη στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (οι ενδείξεις προδίδουν βλάβη στον έξω μηνίσκο του δεξιού ποδιού αλλά θα πρέπει να υποβληθεί σε μαγνητική για ασφαλή διάγνωση κάτι που θα γίνει άμα τη επιστροφή της αποστολής στη βάση της), που ήταν κι η τελευταία στο πλαίσιο της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους καθώς αύριο το πρωί η ομάδα θα μεταφερθεί σε ξενοδοχείο του Ντίσελντορφ. Το απόγευμα θα ταξιδέψει για το Ενέπενταλ όπου θα δώσει το τελευταίο της φιλικό κόντρα στη βελγική Ούπεν και το μεσημέρι της Δευτέρας θ’ αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.