Μπορεί να αισθάνεται ότι η πορεία της Γιουβέντους προς τους τίτλους είναι αργή, αλλά παραμένει πιστός σε αυτήν και δεν σκοπεύει να αποχωρήσει.

Μπορεί να αισθάνεται ότι η πορεία της Γιουβέντους προς τους τίτλους είναι αργή, αλλά παραμένει πιστός σε αυτήν και δεν σκοπεύει να αποχωρήσει. «Πέντε χρόνια πριν, όταν άλλαξε η ιστορία της Γιουβέντους, δέχτηκα να είμαι μέρος του σχεδίου για την αναγέννησή της», είπε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα goal.com.
 
«Ο σύλλογος προσπάθησε να ακολουθήσει αυτό το σχέδιο, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήρθαν όσο γρήγορα είχαμε ελπίσει. Τώρα χρειάζεται να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας το συντομότερο δυνατό. Η απουσία μας από το Τσάμπιονς Λιγκ απογοητεύει ιδιαίτερα παίκτες σαν και μένα ή σαν τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που θέλουμε να είμαστε παρόντες στις κορυφαίες διοργανώσεις. Το ότι δεν θα λάβουμε μέρος όμως, σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να πετύχουμε αυτό το στόχο στο μέλλον», ανέφερε ο 33χρονος τερματοφύλακας των «μπιανκονέρι».
 
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο φυγής του, επέμεινε ότι απλά δεν υπάρχει. «Ο γάμος αφορά δύο ανθρώπους. Αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει. Αν υπάρξει στο μέλλον, θα είναι δική μου επιθυμία, αλλά θα προέρχεται και από την πλευρά της ομάδας.  Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω. Το σχέδιο της διοίκησης για το μέλλον είναι φιλόδοξο και υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχω πρόβλημα να μείνω», κατέληξε.