Δε φοβάται τη Γιουνάιτεντ

Την άποψη ότι η Τσέλσι διαθέτει τους κατάλληλους παίκτες και τον σωστό προπονητή για να ανακτήσει τα πρωτεία στην Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Την άποψη ότι η Τσέλσι διαθέτει τους κατάλληλους παίκτες και τον σωστό προπονητή για να ανακτήσει τα πρωτεία στην Πρέμιερ Λιγκ εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ. Από την Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, όπου βρίσκεται με την αποστολή των «μπλε», ο Αγγλος διεθνής επέμεινε ότι η απουσία μεταγραφών δεν αποτελεί πρόβλημα.
 
 Αντίθετα, η κυριότερη αντίπαλος των Λονδρέζων στο πρωτάθλημα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση του τερματοφύλακα Νταβίντ Ντε Χέα και των Ασλεϊ Γιανγκ και Φιλ Τζόουνς. «Είναι αλήθεια ότι ήταν πολύ δραστήριοι μέχρι τώρα, ξοδεύοντας πολλά χρήματα σε παίκτες υψηλής ποιότητας. Εμείς όμως ξέρουμε ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα», επέμεινε σε συνέντευξη Τύπου ο Λάμπαρντ.
 
«Ηρθαμε εδώ στην Ασία, όπου ο προπονητής μας θα κάνει αξιολόγηση του υλικού που έχει στη διάθεσή του. Θα είμαστε πολύ δυνατοί την επόμενη χρονιά και, όσα και αν ξοδεύει η Μάντσεστερ, εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.