Ο Γιώργος Γεωργιάδης είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ. Επίσημο "όχι" στην Μπλάκμπερν για Βιερίνια. Σοκ με "Σάλπι"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης από την Τρίτη είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. Ο νέος ποδοσφαιριστής του “Δικεφάλου” υπέγραψε σήμερα (19/7) συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και την Τετάρτη (20/7) θα προπονηθεί για πρώτη φορά φορώντας την φόρμα της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη. Ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας”.

Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρα η Μπλάκμπερν κατέθεσε πρόταση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Βιεϊρίνια, εισπράττοντας αρνητική απάντηση! Να σημειωθεί πως την Δευτέρα το βράδυ, ο ΠΑΟΚ δέχτηκε κι άλλη κρούση για τον Βιεϊρίνια, από γερμανική ομάδα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό όμως απορρίφθηκε και αυτή, όντας μάλιστα πολύ χαμηλή οικονομικά.

Τέλος, η Βάρνταρ Σκοπίων είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής σε φιλική αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας (21:00).