Ο Ντρογκμπά δεν έχει να αποδείξει τίποτα

Στη δύσκολη χρονιά που πέρασε ο άσος της Τσέλσι Ντιντιέ Ντρογκμπά αναφέρθηκε ο συμπαίκτης του Νικολά Ανελκά

Στη δύσκολη χρονιά που πέρασε ο άσος της Τσέλσι Ντιντιέ Ντρογκμπά αναφέρθηκε ο συμπαίκτης του Νικολά Ανελκά, λέγοντας ότι ο 33χρονος επιθετικός δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν.
 
Την προηγούμενη σεζόν, ο Ντρογκμπά πέτυχε μόλις 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, τα λιγότερα γκολ από το 2004, όταν και πήρε τη μεταγραφή για την ομάδα του Λονδίνου. Σαν να μην έφτανε αυτό, τον Ιανουάριο, οι «μπλε» πλήρωσαν 50 εκατ. λίρες για να φέρουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» τον Φερνάντο Τόρες από τη Λίβερπουλ.
 
Ετσι, εν όψει της έναρξης της φετινής περιόδου άρχισαν οι συζητήσεις ότι ο Ντρογκμπά δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή Αντρέ Βίλας Μπόας ως βασικό στέλεχος.
 
«Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν», επέμεινε ο Ανελκά, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail». «Εχει πετύχει πολλά γκολ για την Τσέλσι και είναι ευχαριστημένος, γιατί, από τη στιγμή που η ομάδα έκανε τη μεταγραφή ενός τόσο σπουδαίου επιθετικού, όπως ο Τόρες, σημαίνει ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτό είναι καλό για τον Ντιντιέ, για όλους τους παίκτες, για τους οπαδούς και για την ομάδα», συμπλήρωσε.
 
Αναφερόμενος στο ξεκίνημα του Τόρες, ο Γάλλος άσος υποστήριξε ότι ο Ισπανός διεθνής θα αποδείξει την ποιότητά του φέτος, μετά από μια δύσκολη αρχή στο Στάμφορντ Μπριτζ.
 
«Ηταν δύσκολα για αυτόν στην αρχή, αλλά νομίζω ότι βελτιώνεται. Εχει πετύχει γκολ και θα τον δείτε καλύτερο αυτή τη σεζόν. Ολοι γνωρίζουν την αξία του», σχολίασε.
 
Τέλος, ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους, δήλωσε διατεθειμένος να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα. «Πριν από δέκα χρόνια ίσως ήμουν διαφορετικός. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όταν παίζεις συνεχώς και μετά σταματάς, είναι δύσκολο, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Όταν αγωνίζεσαι όμως για μία ομάδα όπως η Τσέλσι, πρέπει να αγωνίζεσαι για τη θέση σου. Εχουμε πολλούς καλούς επιθετικούς», κατέληξε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.