Το πρώτο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους θα δώσει τη Δευτέρα (25/7) ο Ατρόμητος κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το πρώτο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους θα δώσει τη Δευτέρα (25/7) ο Ατρόμητος κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.
 
Το πρώτο του φιλικό επί βουλγαρικού εδάφους θα δώσει τη Δευτέρα (25/7) στις 18:30 ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού σε ένα δυνατό «τεστ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζονται οι Περιστεριώτες στο Πράβετς.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ο Ατρόμητος, έτσι και ο Απόλλωνας έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου την περασμένη σεζόν. Η ομάδα της Λεμεσού μάλιστα, έχασε το τρόπαιο από την Ομόνοια στη διαδικασία των πέναλτι.
 
Οι πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ της ομάδας επιβάλλουν και τη διεξαγωγή αρκετών φιλικών. Ο Γιώργος Δώνης, λοιπόν, θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και πάλι τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστικές συνθήκες και να βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα.
 
Στο φιλικό με τους Κύπριους, χρόνο συμμετοχής θα πάρουν πιθανότατα και οι Ντένις Επστάιν, Φρανσίσκο Ζουέλα, που ετοιμάζονται για το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τους Περιστεριώτες. Αντίθετα, δεν θα αγωνιστεί ο Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τρίτη (26/7) ή την Τετάρτη.
 
Οι δύο προπονήσεις της Κυριακής έγιναν με καλύτερες συνθήκες, καθώς δεν έβρεχε όπως το απόγευμα του Σαββάτου και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου όπου προετοιμάζονται οι «κυανόλευκοι» ήταν σαφώς σε καλύτερη κατάσταση.