Στο ύψος της η Λαμποράλ (video)

Η Λαμποράλ Κούτσα «έσπασε» τη δυνατή έδρα της Λιέτουβος Ρίτας, επικρατώντας των Λιθουανών με το άνετο 85-64 για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας.

Η Λαμποράλ Κούτσα «έσπασε» τη δυνατή έδρα της Λιέτουβος Ρίτας, επικρατώντας των Λιθουανών με το άνετο 85-64 για την τρίτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας.

Παρά τα προβλήματα απουσιών η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο κατάφερε να πετύχει εμφατική νίκη για τον όμιλο που μετέχει και ο Παναθηναϊκός, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους εντός έδρας απώλεια στη διοργάνωση.

Η Λαμποράλ κράτησε από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα, το οποίο ουσιαστικά δεν απειλήθηκε στο 40λεπτο. Το 20-25 της πρώτης περιόδου έγινε 41-45 στο ημίχρονο για τους Βάσκους, που «ξέσπασαν» στο τέταρτο δεκάλεπτο. Το 54-62 του 30΄ μετατράπηκε στο τελικό 64-85 και τους Ισπανούς να «τρέχουν» επί μέρους σκορ 10-23 στο διάστημα αυτό.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Μίλκο Μπιέλιτσα για τη Λαμποράλ, παίκτης που υπέγραψε, μόλις, πριν λίγες ημέρες ολιγόμηνο συμβόλαιο ώστε να μπορέσει ο Σκαριόλο να καλύψει τους τραυματισμούς βασικών παικτών του. Λογικό ήταν ο Μπιέλιτσα, που και στο πρόσφατο παρελθόν είχε περάσει από την Κούτσα αλλά και τη Λιέτουβος Ρίτας, να μην πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως, στα 13 περίπου λεπτά που έπαιξε έκανε όργια!

Οι 16 πόντοι του έδωσαν ώθηση στους φιλοξενούμενους, ενώ κομβικός ήταν και ο Νοτσιόνι με 17 και 9 ριμπάουντ. Για τους Λιθουανούς εξαιρετικός ήταν ο Ομάρ Κουκ με 13 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Γκετσεβίτσιους σταμάτησε στους 14. Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έπαιξε 9 λεπτά, έχοντας 4 ριμπάουντ και 1 τάπα στο ενεργητικό του. Πλέον η Λαμποράλ έφτασε το 2-1 ρεκόρ, ενώ η Λιέτουβος έπεσε στο 1-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.