Ο Λάφιτα «σκότωσε» την «Μπάρτσα»

«Αντίο» στον τίτλο είπε ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα που έμεινε ισόπαλη 2-2 με τη Χετάφε για την 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν.

«Αντίο» στον τίτλο είπε ουσιαστικά η Μπαρτσελόνα που έμεινε ισόπαλη 2-2 με τη Χετάφε για την 36η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν. Στο συναισθηματικά φορτισμένο «Καμπ Νου» λόγω του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα, τη μνήμη του οποίου οι «μπλαουγκράνα» τίμησαν με ενός λεπτού σιγή, ένα αφιερωμενο βίντεο και τις ειδικές φανέλες στις οποίες αναγραφόταν «Τίτο για πάντα αθάνατος», οι Μαδριλένοι κατάφεραν να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Μαρτίνο προηγήθηκε στο 23′ με τον Μέσι, αλλά ο Λάφιτα στο 37′ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 67′ ο Αλέξις Σάντσες έβαλε και πάλι την Μπαρτσελόνα μπροστά στο σκορ κι ενώ όλα έδειχναν ότι η νίκη είχε «κλειδώσει», ο Λάφιτα με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στις καθυστερήσεις έγραψε το τελικό 2-2 και έδωσε στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Η «Μπάρτσα» πήγε στους 85 βαθμούς έναντι 88 της Ατλέτικο και 82 της Ρεάλ, η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα απ’ την ομάδα της Βαρκελώνης.

Μπαρτσελόνα (Μαρτίνο): Πίντο, Ντάνι Άλβες, Αντριάνο Κορέια, Μπάρτρα, Μασεράνο (66′ Φάμπρεγας), Ινιέστα, Τσάβι (87′ Σονγκ), Μπούσκετς, Μέσι, Σάντσες, Πέδρο (90’+1′ Τέγιο)

Χετάφε (Κόντρα): Ζούλιο Σέζαρ, Χουάν Βαλέρα, Αλέξις, Ράφα, Σέρχιο Εσκουδέρο, Χουάν Ροντρίγκεθ, Λάφιτα, Σάμιρ (68′ Μποσκέρα), Λασέν (86′ Μίτσελ), Πάμπλο Σαράμπια, Αντριάν Κολούνγκα (45’+2′ Γκαβιλάν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.