Τα δεδομένα για Βούτσινιτς

Η Γιουβέντους ψάχνει απεγνωσμένα τον επόμενο της επιθετικό μετά τι διαφαινόμενη αποτυχία της απόκτησης του Σέρχιο Αγκουέρο.

Η Γιουβέντους ψάχνει απεγνωσμένα τον επόμενο της επιθετικό και μετά τι διαφαινόμενη αποτυχία της απόκτησης του Σέρχιο Αγκουέρο ο οποίος φέρεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για το Μάντσεστερ, στρέφει το ενδιαφέρον της στον Μίρκο Βούτσινιτς. Από την άλλη, στη Ρόμα, βλέπουν με καλό μάτι την πώληση του παίκτη του αλλά εκτός από χρήματα, ζητάνε και τον Κλαούντιο Μαρκίζιο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, η αξία το Βούτσινιτς φτάνει τα 17 εκατ. ευρώ αλλά από την πλευρά της «μεγάλης κυρίας» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το ποσό αυτό. Οπότε αναμένεται να προτείνουν ένα μικρότερο χρηματικό μέγεθος και τον 25χρονο άσο ως έμψυχο αντάλλαγμα. Το συμβόλαιο του Μαρκίζιο με τη Γιούβε λήγει το 2016 αλλά δε φαίνεται πως έχει θέση στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε για την επόμενη σεζόν.

«Για να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, υπάρχει η περίπτωση να προτείνουν και δικό τους ποδοσφαιριστή. Προσωπικά θα ήθελα αυτός να ήταν ο Μαρίκιζιο»,τόνισε ένας εκ των μελών της διοίκηση της Ρόμα για το ενδεχόμενο αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.