Οπως πρώτο σας είχε αναφέρει το Novasports.gr παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μήτρογλου.

Παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μήτρογλου. Το novasports.gr σας είχε αποκαλύψει πρώτο τις επαφές των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι αυτές είναι προχωρημένες και ουσιαστικά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες.
 
Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία με την πλευρά των πρωταθλητών και το ίδιο αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα και με τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της νέας του ομάδας. Ο Μήτρογλου είναι, λοιπόν, ο γκολτζής που έψαχναν στο Περιστέρι και στον Ατρόμητο σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.
 
Την υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο πρόεδρος, Γιώργος Σπανός, σε συνδυασμό πάντα με τα «θέλω» του προπονητή, Γιώργου Δώνη. Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του 23χρονου άσου ο Ατρόμητος ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό στη γραμμή κρούσης και παράλληλα κερδίζει μια άτυπη «μονομαχία».
 
Αυτή με τον Άρη, καθώς είναι γνωστό ότι ο Μήτρογλου ήταν ο βασικός στόχος των «κίτρινων» και διακαής πόθος του Σάκη Τσιώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες τέλος, ο ποδοσφαιριστής πιθανότατα δεν θα παραχωρηθεί στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων με τη μορφή δανεισμού, αλλά με κανονική μεταγραφή.