Την καλύτερη δυνατή λύση φαίνεται ότι βρήκαν στον Ατρόμητο για το πρόβλημα του σκοραρίσματος.

Την καλύτερη δυνατή λύση φαίνεται ότι βρήκαν στον Ατρόμητο για το πρόβλημα του σκοραρίσματος. Το θέμα της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου θα έχει τελειώσει, εκτός απροόπτου, θετικά μέχρι την Παρασκευή (29/7). Αφού πήραν το “ΟΚ” από τον Ολυμπιακό, οι “κυανόλευκοι” είχαν το απόγευμα της Τετάρτης επαφή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε απλά λίγες ώρες προθεσμία για να δώσει την απάντησή του.
 
Ο Μήτρογλου εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι, αλλά θέλει να εξετάσει την πρόταση που έχει στα χέρια του και να μιλήσει με τον πατέρα του, που έχει και χρέη μάνατζερ. Ο Γιώργος Σπανός που έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση παρουσιάστηκε αισιόδοξος σχετικά, τονίζοντας ότι η μοναδική περίπτωση να μην προχωρήσει η υπόθεση είναι να προκύψει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (κάτι εξαιρετικά δύσκολο).

Ο Ατρόμητος καλύπτει τον παίκτη τόσο στο οικονομικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό. Πρόκειται για μία ομάδα σωστή στις υποχρεώσεις της και ικανή με βάση τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν.
 
Το τελικό ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται τα… ευχάριστα για τους φίλους των “κυανόλευκων” να προκύψουν νωρίτερα. Αν οι δύο πλευρές δώσουν οριστικά τα χέρια, τότε ο 23χρονος άσος θα μεταβεί άμεσα στη Βουλγαρία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του, όπως όλα δείχνουν, ομάδας.