Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Αν ο Ατρόμητος είναι ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, τότε τι πρέπει να περιμένουμε στα επίσημα παιχνίδια;

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Αν ο Ατρόμητος είναι ακόμη σε περίοδο προετοιμασίας, τότε τι πρέπει να περιμένουμε στα επίσημα παιχνίδια; Οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν σαν τη γάτα με το ποντίκι τη Λοκομοτίβ, στο δεύτερό τους φιλικό στη Βουλγαρία και τη συνέτριψαν με 4-1 στη φυσική της έδρα.
 
Οι Περιστεριώτες πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους, ικανοποίησαν τον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό και τα μέλη της διοίκησης που βρέθηκαν στη Σόφια και έκαναν τους Βούλγαρους να. τρίβουν τα μάτια τους. Χαρούμενος πρέπει να ένιωσε σίγουρα και ο Γιώργος Δώνης.
 
Ο έμπειρος τεχνικός είδε αυτά που ζητάει να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τόσο διαφορετικά συστήματα, όσο και κάποια «τρικ» στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Όλα αυτά απέναντι σε μία ομάδα, που αγωνίζεται στο Europa League και σε μία εβδομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της και στο εγχώριο πρωτάθλημα.
 
Δέκα λεπτά υπομονής, τα. αναγνωριστικά, ήταν αρκετά. Στα επόμενα ο Ατρόμητος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Λοκομοτίβ», έπαιξε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο και πραγματοποίησε την πλέον εντυπωσιακή εμφάνιση του στα φιλικά της προετοιμασίας.
 
Ο Ηλίας Αναστασάκος άνοιξε το σκορ στο 24′ με πλασέ στην κίνηση μετά από γύρισμα του Μπέλιτς από δεξιά στην περιοχή, ενώ ο ίδιος διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του στο 43′. Αυτή τη φορά από την «άσπρη βούλα», με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γιάννης Σκόνδρας.
 
Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν στον ίδιο ρυθμό και στη επανάληψη, όπου πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα. Στο 57′ ο Μπέλιτς μετά από φάση διαρκείας δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στην κενή εστία, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντένις Επστάιν στο 78′ με αριστερό διαγώνιο σουτ μετά από εξαιρετική ασίστ του Σφακιανάκη. Ο Γερμανός σκόραρε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Ενδιάμεσα στα δύο γκολ του Ατρόμητου στο δεύτερο μέρος, οι Βούλγαροι είχαν πετύχει αυτό της. τιμής με τον Αντόνοφ στο 69′.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Σ.: Πέικοφ, Βάσεφ, Ντιάκοφ, Γκάροφ, Μανόλοφ, Μπαϊκάλ, Καρατζίνοφ, Ντάφτσεφ (46′ Αντόνοφ), Γιάνεφ (60′ Ντόνεφ), Ρομάνοφ (46′ Μποζίνοφ), Μέσιτς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν (66′ Ραχιώτης), Σκόνδρας (83′ Μπιλίτσης), Τόμας (58′ Φυτανίδης), Ζουέλα (83′ Αργυρός), Γιαννούλης (58′ Νάστος), Μπάλλας (58′ Μακρής), Τάτος (66′ Λημνιός), Σφακιανάκης (79′ Γρομητσάρης), Μπέλιτς (58′ Καραμάνος), Καραγκούνης (46′ Επστάιν), Αναστασάκος (66′ Καϊμακαμούδης)