Φουντώνουν τα σενάρια

Η απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ να αφήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας εκτός αποστολής από το «Emirates Cup» έδωσε τροφή για μετεγγραφικά σενάρια.

Η απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ να αφήσει τον Σεσκ Φάμπρεγας εκτός αποστολής από το «Emirates Cup» έδωσε τροφή για μετεγγραφικά σενάρια. Συγκεκριμένα, ο αγγλικός Τύπος υπογραμμίζει πως ο διεθνής Ισπανός μέσος των «κανονιέρηδων» αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες στη Βαρκελώνη, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα. Η επίσημη δικαιολογία της απόφασης Βενγκέρ είναι οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Ισπανός.

Ο Γάλλος τεχνικός όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, αφήνοντας υπονοούμενα για τον Ισπανό παίκτη: «Δεν δείχνει αφιερωμένος στην ομάδα και ίσως πρέπει να μείνει για λίγο καιρό εκτός. Εξάλλου, πρέπει να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και θέλουμε να είμαστε σίγουροι πριν τον χρησιμοποιήσουμε, τόσο ότι είναι εντάξει, όσο και το ότι θέλει να συνεχίσει μαζί μας. Ο Σεσκ είναι ανάμεσα σε… δύο αγάπες. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την πίστη του σε μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.