Σίγουρα τα βιαστικά συμπεράσματα δεν είναι απαραίτητα. Όμως, όταν ακόμη και σε ένα φιλικό η ομάδα "πετάει", τότε αυτό δεν γίνεται να παραβλεφθεί.

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Σίγουρα τα βιαστικά συμπεράσματα δεν είναι απαραίτητα. Όμως, όταν ακόμη και σε ένα φιλικό η ομάδα “πετάει”, τότε αυτό δεν γίνεται να παραβλεφθεί. Ο Γιώργος Δώνης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος μετά το τέλος του “τεστ” με τη Λοκομοτίβ, τονίζοντας ότι οι παίκτες αφομοιώνουν όσα θέλει και η ομάδα κάνει σταθερά, ανοδικά βήματα. Στάθηκε παράλληλα, στα τέσσερα γκολ και τις ευκαιρίες που είχαν οι Περιστεριώτες, αλλά και στις ελάχιστες φάσεις που έβγλαε ο αντίπαλος.

«Το καλό είναι ότι αυτά που βλέπουμε ως λάθη δεν είναι σοβαρά, αλλά λεπτομέρειες. Οι παίκτες τα αφομοιώνουν και δουλεύουν και περιμένουμε τα παιδιά που ήρθαν πιο μετά να αποκτήσουν καλύτερη συνοχή και να δέσουν με τους υπόλοιπους. Σε όλα τα φιλικά ήμαστε καλοί έως τώρα. Δείχνουμε βήματα σταθερά, προσαρμοζόμαστε στην τακτική μας και στην φιλοσοφία του παιχνιδιού. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ανεξάρτητα του αντιπάλου το γκολ έχει πολύ σημασία και πέρα από τα τέσσερα γκολ είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι δεχτήκαμε ελάχιστες ευκαιρίες, είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου.