Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης Ο Γιώργος Σπανός επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης (3/8) στην Αθήνα, ικανοποιημένος από όσα είδε στο διάστημα της παραμονής του στο Πράβετς.

Αποστολή: Κυριάκος Νταμαδάκης
Ο Γιώργος Σπανός επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης (3/8) στην Αθήνα, ικανοποιημένος από όσα είδε στο διάστημα της παραμονής του στο Πράβετς. Ο πρόεδρος του Ατρόμητου βρέθηκε κοντά στην ομάδα για τέσσερις ημέρες και παρακολούθησε από κοντά δύο φιλικά και τη δουλειά που κάνουν ο Γιώργος Δώνης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές, προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
 
Ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών έμεινε σε κάθε περίπτωση ευχαριστημένος. Δεν το λέμε εμείς. Το είπε ο ίδιος στην ομιλία του προς τους παίκτες μετά το τέλος του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο. Τα λόγια του κ. Σπανού είχαν εμψυχωτικό χαρακτήρα, αλλά και επιβράβευση για την προσπάθεια που γίνεται και τα πρώτα δείγματα γραφής.
 
«Κάνατε πολύ καλή δουλειά, η προετοιμασία πηγαίνει μια χαρά. Δε θέλω να σας παίρνει από κάτω από την ήττα. Οι νίκες και οι ήττες δεν μετράνε αυτή την εποχή. Αυτό που μετράει είναι η εικόνα της ομάδας, η οποία και στα δύο παιχνίδια ήταν πολύ καλή. Συνεχίστε έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε καλή ομάδα μπορούμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να το συνδυάσουμε με θετικά αποτελέσματα», ήταν το μήνυμα του προέδρου.
 
Μαζί με τον κ. Σπανό, στην Αθήνα επέστρεψε και το μέλος της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης, όπως και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης και ο αντιδήμαρχος, Θεόδωρος Αρβανίτης. Όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι από τα στοιχεία που διακρίνουν τον νέο Ατρόμητο και εμφανίστηκαν αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.