Κατέθεσε μισό εκατομμύριο ευρώ ο Φλωρίδης

Την πρώτη κίνηση καλής θέλησης και ένδειξη διάθεσης για την είσοδό του στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φέρεται πως έκανε ο Βασίλης Φλωρίδης...

Την πρώτη κίνηση καλής θέλησης και ένδειξη διάθεσης για την είσοδό του στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φέρεται πως έκανε ο Βασίλης Φλωρίδης, καταθέτοντας ποσό μισού εκατομμυρίου ευρώ υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ξεκινήσει έτσι η απόκτηση του 51% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Την παραπάνω είδηση επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο νομικός εκπρόσωπος του Φλωρίδη, Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος επεσήμανε ακόμα πως ο επιχειρηματίας μέσα στις προσεχείς εβδομάδες θα συνεχίσει την ταμειακή διευκόλυνση ξεκινώντας με το άνοιγμα προσωπικού λογαριασμού ύψους 1,5 εκατομμυριου ευρώ μέσω του οποίου θα συνεχίσει τις καταθέσεις για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

“Εχει υψηλές φιλοδοξίες για τον ΠΑΟΚ και θέλει να τον κάνει πρωταγωνιστή στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη”, είπε για τον Βασίλη Φλωρίδη, ο Γιάννης Παπαγιάννης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.