Μπλαν: «Ο Νασρί διαπραγματεύεται την αποχώρησή του»

Στο θέμα του Σαμίρ Νασρί και την επικείμενη αποχώρηση του παίκτη από την Άρσεναλ, στάθηκε με δηλώσεις του ο Ρολάν Μπλαν.

Στο θέμα του Σαμίρ Νασρί και την επικείμενη αποχώρηση του παίκτη από την Άρσεναλ, στάθηκε με δηλώσεις του ο Ρολάν Μπλαν. Ο τεχνικός της εθνικής Γαλλίας, τόνισε πως ο επιθετικός των «κανονιέρηδων» τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του με σκοπό να τελειώσει τη συνεργασία τους και όχι να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Το όνομα του Γάλλου άσου συνδέθηκε στο με τις μετεγγραφικές κινήσεις των Μάντσεστερ Γιουνάιντετ και Σίτι αλλά μέχρι και σήμερα όλα περιμένουν «ανοιχτά» από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι το επίσημο.

«Αυτός δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο αγώνα της Άρσεναλ στην Πορτογαλία. Νομίζω πως ήταν τραυματίας. Αυτό είναι όλο και δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Το μόνο που ξέρω είναι πως ο Νασρί συζητά με την ομάδα του αλλά όχι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, γιατί όπως είπε και ο ίδιος, δε θα το κάνει καθώς θέλει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα. Περιμένω πως και πως να έρθει αυτή η στιγμή γιατί από ψυχολογικής πλευράς δεν είναι εύκολο να μη γνωρίζεις που θα βρίσκεσαι όταν ξεκινήσει η σεζόν»,τόνισε ο Μπλαν.

Τα δεδομένα πάντως για τον 24χρονο άσο είναι εν ολίγης γνωστά καθώς από την μία υπάρχει ο Αρσέν Βενγκέρ που θέλει διακαώς την παραμονή του παίκτη αλλά από την άλλη ο ίδιος ο Νασρί δε θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του καθώς θέλει να μετακομίσει σε κάποια πιο δυνατή ομάδα που βρίσκεται συνεχώς μέσα στη διεκδίκηση των τίτλων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.