Διαψεύδει ο Ντε Ρόσι

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως αγνοεί τα δημοσιεύματα που γράφουν για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του.

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως αγνοεί τα δημοσιεύματα που γράφουν για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτησή του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ιταλός μέσος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο ίδιος τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα όσα γράφονται αφού όλα είναι φήμες.

«Εσείς οι δημοσιογράφοι συνεχώς γράφετε και κάτι καινούργιο. Τη μια μέρα είμαι κοντά στην ανανέωση την άλλη απέρριψα πρόταση ομάδας και την άλλη δε ξέρω και εγώ τι. Όλα αυτά δε πρέπει να γράφονται. Είναι μια σημαντική κατάσταση, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περιμένουν να δουν τι θα γίνει με την περίπτωσή μου και εμείς πρέπει να κάνουμε το σωστό. Πάντως εγώ είμαι ήρεμος»,τόνισε ο Ντε Ρόσι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάθε μέρα διαβάζω ψευδής πληροφορίες και περίεργες ιστορίες. Αν υπάρξει κάτι για το οποίο πρέπει να μιλήσω τότε θα το κάνω. Δε ξέρω αν αρέσω στη Μάντσεστερ Σίτι και τον προπονητή της, Ρομπέρτο Μαντσίνι. Αυτούς να ρωτήσετε γιατί εγώ δεν έχω συζητήσει με κανέναν».

Το συμβόλαιο του έμπειρου μέσου τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι και το τελευταίο διάστημα υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν πως οι «πολίτες» έχουν βάλει στη λίστα του τον παίκτη. Κάτι τέτοιο μετά και της δηλώσεις του Ντε Ρόσι, φαίνεται πως δεν ισχύει μιας και ο ίδιος προσπαθεί τώρα να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.