Κρητικός ο Κάρολ

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Ρόι Κάρολ.

Παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δυο χρόνια θα είναι ο Ρόι Κάρολ. Ο 34χρονος τερματοφύλακας πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στην συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη από τους Κρητικούς, καθώς επίσης και η επίσημη παρουσίαση του έμπειρου τερματοφύλακα. Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στις Γουίγκαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ, Ρέιντζερς, Ντέρμπι Κάουντι και Οντένσε.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ έχει έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Νέιθαν Μπερνς. Ο Αυστραλός χαφ δεν υπολογίζεται από τον Μανόλο Χιμένεθ για το βασικό σχήμα της Ένωσης τη νέα σεζόν και οι «κιτρινόμαυροι» είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει τον παίκτη, καθώς πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε επαφές, προκειμένου να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Ένωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.