Μουρίνιο: “Μικρές ομάδες…”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη λήξη του Σούπερ Καπ επιτέθηκε στην Μπαρτσελόνα για την απουσία των μπολ-μπόις στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη λήξη του Σούπερ Καπ επιτέθηκε στην Μπαρτσελόνα για την απουσία των μπολ-μπόις στο δεύτερο ημίχρονο. «Εμείς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο τα ball boys είχαν εξαφανιστεί. Αυτά είναι πράγματα που κάνουν μικρές ομάδες» είπε.

Ο Πορτογάλος δήλωσε πως δεν γνωρίζει τον βοηθό του Γκουαρντιόλα, Τίτο Βιλανόβα τον οποίο τσίμπησε στο μάγουλο. «Βιλανόβα; Ποιος είναι ο κύριος; Δεν τον ξέρω!» είπε.

Αναφερόμενος στην ήττα της Ρεάλ με 3-2 ο Μουρίνιο τόνισε: «Η Ρεάλ έκανε φανταστικό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Σίγουρα δεν είσαι χαρούμενος όταν χάνεις έναν τίτλο, αλλά το Σούπερ Καπ δεν είναι ο πιο σημαντικός στόχος της σεζόν. Αυτό που με χαροποιεί είναι πως η ομάδα μου είναι καλύτερη φέτος. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα το αποδείξαμε αυτό. Στα έξι ματς που έχουμε δώσει απέναντί της τους τέσσερις τελευταίους μήνες υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία. Αν θα πάρουμε περισσότερους ή λιγότερους τίτλους, θα περιμένουμε να το δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.