Ατρόμητος και Ολυμπιακός φέρεται να ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου, ο οποίος, όμως, θα παραμείνει παίκτης της ομάδας του Περιστερίου.

Ατρόμητος και Ολυμπιακός φέρεται να ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Ανδρέα Τάτου, ο οποίος, όμως, θα παραμείνει παίκτης της ομάδας του Περιστερίου. Την Παρασκευή (19/8) είναι προγραμματισμένο νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, το οποίο θα είναι όπως όλα δείχνουν και το τελευταίο. Αν δεν αλλάξει κάτι, τότε το μόνο που θα απομένει είναι η συμφωνία ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τους “ερυθρόλευκους”.
 
Ο 22χρονος μέσος “αρέσει” στον Ερνέστο Βαλβέρδε και αυτός είναι που θα αποφασίσει αν θα μετακινηθεί στον Πειραιά τον ερχόμενο χειμώνα ή το επόμενο καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση, ο Ατρόμητος βρίσκεται… μια ανάσα από το να τελειώσει ακόμη ένα εξαιρετικό deal. Οι Περιστεριώτες ικανοποιούνται οικονομικά από την πρόταση του Ολυμπιακού και θα έχουν σημαντικά έσοδα στα ταμεία τους με την πώληση ενός παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ένα χρόνο.
 
Ο Ατρόμητος, όμως, είναι κερδισμένος και σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ο Τάτος προορίζεται για βασικός από τον προπονητή του και ενδεχόμενη αποχώρησή του δεν θα ήταν ότι καλύτερο για την ομάδα σε ένα τέτοιο κρίσιμο σημείο.