Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ο Γιώργος Δώνης θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα παιχνίδι που τα λάθη... θα επιτρέπονται.

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ο Γιώργος Δώνης θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του σε ένα παιχνίδι που τα λάθη… θα επιτρέπονται. Ο Ατρόμητος “κλείνει” τα φιλικά του, υποδεχόμενος τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (20/8) στο Περιστέρι και ο 42χρονος προπονητής περιμένει από τους παίκτες του μια καλή εμφάνιση. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπρίτο, Σφακιανάκη και Αθανασίου, θέλει να δει τη δουλειά της προετοιμασίας να βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο και την ομάδα του να παρουσιάζεται έτοιμη για το ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
 
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι το γεγονός ότι ο Εμάνουελ Περόνε επιστρέφει στο Περιστέρι σαν αντίπαλος μετά από μια θητεία με το “αστέρι” με αρκετά γκολ, αλλά και κάποιες “κόντρες” που έμειναν, όπως επίσης και ότι Ατρόμητος και Αστέρας αναμετρώνται για πέμπτη φορά σε διάστημα ενός έτους. Οι “κυανόλευκοι” μάλιστα, είναι αήττητοι στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες (6-3 υπέρ τους τα γκολ) σε δύο ματς για το πρωτάθλημα και ισάριθμα φιλικά.