Βίλας Μπόας: “Ενισχύστε μας”

Την στήριξη των οπαδών ζήτησε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας με δηλώσεις που έκανε μετά την αγχώδη νίκη της Τσέλσι με 2-1 επι της Μπρόμιτς.

Την στήριξη των οπαδών ζήτησε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας με δηλώσεις που έκανε μετά την αγχώδη νίκη της Τσέλσι με 2-1 επι της Μπρόμιτς. «Θέλουμε τη θετική ενέργεια των οπαδών μας για να γίνουμε και πάλι πρωταθλητές. Αυτή η ομάδα θέλει πάλι το πρωτάθλημα και οι οπαδοί το απαιτούν. Ακούμε τις απαιτήσεις τους και θέλουμε να παίζουμε καλά, αλλά θέλουμε και την υποστήριξή τους» είπε.

Και πρόσθεσε αναφερόμενος στο παιχνίδι: Στο πρώτο μέρος υποφέραμε λίγο, κυρίως λόγω άγχους. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να εκφράσουν το ταλέντο τους και αυτό θεωρώ ότι δεν είχε καμία σχέση με τις αλλαγές που έχουμε κάνει. Όσα είπαμε στο ημίχρονο ήταν για να μπορέσουν να απελευθερωθούν από το άγχος».

«Το κοινό ήταν επίσης αγχωμένο, αλλά είχαμε ακόμα 45 λεπτά μπροστά μας για να παίξουμε και όλα μπορούσαν να συμβούν. Και όταν σκοράρεις, η ψυχολογική πίεση που ασκείται στον αντίπαλο είναι τεράστια. Νιώσαμε πολύ σίγουροι μετά το 1-1 κα ψάξαμε το δεύτερο γκολ» κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.