Λεπτομέρειες μένουν για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Ελίνι Δημούτσου στον Ατρόμητο.

Λεπτομέρειες μένουν για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Ελίνι Δημούτσου στον Ατρόμητο. Τόσο η πλευρά του ποδοσφαιριστή όσο και αυτή των Περιστεριωτών επιθυμούν να επέλθει η οριστική συμφωνία. Το μόνο που μένει είναι η θετική συγκατάθεση του Παναθηναϊκού ώστε ο νεαρός μέσος να μείνει ελεύθερος από το τριφύλλι.

Ο Δημούτσος καθώς φαίνεται δεν είναι στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα και ο Γιώργος Δώνης βλέπει σε εκείνον μία πολύ καλή επένδυση για τον Ατρόμητο, μιας και ο 23χρονος διεθνής μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ως μεσοεπιθετικός, αλλά και ως δεξιός εσωτερικός χαφ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για θετικό τέλος στο σίριαλ την Τετάρτη, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μερικά ακόμα επεισόδια μέχρι την Παρασκευή.  

Ατομικό Μπρίτο-Σφακιανάκης
Για μια ακόμη μέρα ο Εντουάρντο Μπρίτο και ο Στέλιος Σφακιανάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αλλά σε πιο έντονους ρυθμούς.
Ελαφρύ τρέξιμο και θεραπεία έκανε ο Αντώνης Αθανασίου. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη και των συνεργατών του.

Δανεικοί Μπιλίτσης-Γρομιτσάρης
Δύο νεαροί άσοι της ομάδας, ο Παναγιώτης Μπιλίτσης και ο Χρήστος Γρομιτσάρης αφού πήραν πλούσιες εμπειρίες ακολουθώντας όλη την προετοιμασία της ομάδας θα δοθούν δανεικοί στον Απόλλων Σμύρνης ώστε να βρουν και αγωνιστικό ρυθμό. Ο δανεισμός θα ισχύσει για έναν χρόνο και στη συνέχεια οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στο Περιστέρι. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τον δανεισμό των ποδοσφαιριστών Παναγιώτη Μπιλίτση και Χρήστου Γρομιτσάρη στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι δύο ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν φέτος και τα δύο στάδια προετοιμασίας της ομάδας σε Καρπενήσι και Πράβετς παραχωρήθηκαν για ένα έτος.»