Την πρώτη του γνωριμία με τον Γιώργο Δώνη και τους νέους του συμπαίκτες είχε τη Δευτέρα (29/8) ο Ελίνι Δημούτσος.

Την πρώτη του γνωριμία με τον Γιώργο Δώνη και τους νέους του συμπαίκτες είχε τη Δευτέρα (29/8) ο Ελίνι Δημούτσος. Ο 23χρονος άσος μάλιστα, μπήκε απευθείας στα… βαθιά, αφού συμμετείχε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και πήρε μέρος και στο δίτερμα που ακολούθησε. Ο Δημούτσος μπορεί να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στους “κυανόλευκους” (αγωνιστικά), αλλά από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι πανέτοιμος, καθώς συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Σε φουλ ρυθμούς επανήλθε και ο Εντουάρντο Μπρίτο, ενώ ο Ντένις Επστάιν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Βαγγέλης Νάστος έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς Καραγκούνης, Σκόνδρας (Ελπίδων), Μπάλλας, Καϊμακαμούδης (Νέων) και Ζουέλα (Αγκόλα).

Τέλος, ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Απόστολου Ανδρούτσου. Η περιστεριώτικη ΠΑΕ ευχαρίστησε τον νεαρό τερματοφύλακα για την παρουσία του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Επόμενη ομάδα του Ανδρούτσου θα είναι η Παναχαϊκή.