Να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Έβερτον ζήτησε από τον Ρομέλου Λουκάκου, ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Έβερτον ζήτησε από τον Ρομέλου Λουκάκου, ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός απάντησε στις αιχμές του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος είχε τονίσει πως κακώς τον άφησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λίβερπουλ. Ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης κάλεσε τον νεαρό ποδοσφαιριστή να πει, τον λόγο για τον οποίο αποφασίστηκε να αποχωρήσει από τους «μπλε» του Λονδίνου, το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Μουρίνιο τόνισε αρχικά για το θέμα του Λουκάκου: «Ο Ρομέλου είναι ένας νεαρός που του αρέσει να μιλάει. Όμως το μόνο πράγμα που δεν είπε είναι γιατί πήγε δανεικός στην Έβερτον. Η τελευταία μου επαφή μαζί του, ήταν για να τον ρωτήσω αυτό. Γιατί δεν είπε τον λόγο που δε βρίσκεται εδώ; Είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να μιλήσει. Μια φορά σκόραρε και τόνισε γιατί με άφησε ο Ζοσέ να φύγω. Οπότε, θέλω να πει στη χώρα γιατί τον άφησα να φύγει».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι χαρούμενος που σκοράρει και αυτό είναι καλό τόσο για τον ίδιο, όσο και για την Τσέλσι στην οποία ανήκει. Όμως αν θέλει να πεις κάτι, καλύτερα να πεις όλη την αλήθεια και όχι μόνο τη μισή».