Χωρίς τον Γιάννη Σκόνδρα θα παραταχθεί πιθανότατα ο Ατρόμητος στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Άρη.

Χωρίς τον Γιάννη Σκόνδρα θα παραταχθεί πιθανότατα ο Ατρόμητος στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής με τον Άρη. Ο 21χρονος αμυντικός και αρχηγός των «κυανόλευκων» επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων με ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς.
 
Την Τρίτη (6/9) υποβλήθηκε σε υπέρηχο, που έδειξε ότι έχει ένα αιμάτωμα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 4-5 ημέρες, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Στην προπόνηση της Τρίτης οι Έπσταϊν και Νάστος έκαναν τρέξιμο, με τον δεύτερο να αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Σκόνδρα στο δεξιό άκρο της άμυνας στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης».
 
Στο κανονικό πρόγραμμα ενσωματώθηκαν και οι διεθνείς Καραγκούνης, Μπάλλας, Καϊμακαμούδης, ενώ ο Ζουέλα επέστρεψε επίσης, αλλά ακολούθησε ατομικό.
 
* Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ επισκέφτηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Πέτρου. Ο πρόεδρος της ιστορικής διοίκησης των φιλάθλων του 1987 δίνει τη δική του «μάχη» και οι άνθρωποι του συλλόγου του παρέδωσαν μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.