Βερπακόφσκις: “Ήξερα τα κόλπα”

Λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας στη Λετονία, o Αποστόλης Λάμπος συνάντησε τον Μάρις Βερπακόφσκις. Ο πρώην άσος του Εργοτέλη μίλησε για την Εθνική μας ομάδα, νοστάλγησε την Κρήτη και ευχήθηκε στον Εργοτέλη να βγει Ευρώπη!

Λίγη ώρα μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας στη Λετονία, o Αποστόλης Λάμπος συνάντησε τον Μάρις Βερπακόφσκις. Ο πρώην άσος του Εργοτέλη μίλησε για την Εθνική μας ομάδα, νοστάλγησε την Κρήτη και ευχήθηκε στον Εργοτέλη να βγει Ευρώπη!

Ήξερε τα κόλπα

Μαζί με τον Τσάουνια ταλαιπώρησαν την ελληνική άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από δική του ενέργεια ξεκίνησε η φάση από την οποία προήλθε το γκολ των Λετονών.  Μπορεί   αυτό να μην ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη η χώρα του, όμως ο Βερπακόφσκις  το χάρηκε το παιχνίδι:

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι με το βαθμό που πήραμε. Η Ελλάδα είναι μεγαλύτερη και σαφώς καλύτερη ομάδα από την Λετονία. Είναι καλό για μας που καταφέραμε και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς στο παρελθόν και ειδικά στην έδρα μας δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας σήμερα και νιώθω πολύ ωραία γι’ αυτό»

Ο δαιμόνιος επιθετικός ήξερε τα μυστικά της άμυνας μας και το εκμεταλλεύτηκε δημιουργώντας ουκ ολίγες επικίνδυνες καταστασεις στην εστία του Σηφάκη.

«Γνωρίζω καλά την Ελλάδα, καθώς οι περισσότεροι παίκτες συμμετέχουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με ελληνικές ομάδες και έτσι τους έχω αντιμετωπίσει. Πολύ καλά την ελληνική ομάδα γνωρίζουν και οι συμπαίκτες μου στην Εθνική, αφού αυτό ήταν το τρίτο μεταξύ μας παιχνίδι τα τελευταία χρόνια. Ξέραμε πως παίζει η Εθνική και αυτό μας βοήθησε ιδιαίτερα».

Περνάει ως δεύτερη η Ελλάδα

Η Λετονία, σε ρόλο ρυθμιστή,  έκοψε δύο πολύτιμους βαθμούς από την Ελλάδα στη μάχη που κάνει για την πρώτη θέση του ομίλου. Ωστόσο ο Βερπακόφσκις πιστεύει ότι η χώρα μας θα προκριθεί είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο.

 «Ως πρώτη του ομίλου νομίζω είναι δύσκολο. Αν δεν τα καταφέρει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις στην προκριματική φάση ως πρώτη, τότε πιστεύω ότι θα προκριθεί ως μία από τις καλύτερες δεύτερες. Η Ελλάδα διαθέτει πολύ καλό ρόστερ».

Μου λείπει  η Ελλάδα…

Όπως ήταν λογικό δε θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για την Ελλάδα και τον Εργοτέλη. Στην ερώτηση για το αν του λείπουν με σφιγμένα τα δόντια και με νοσταλγία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του απάντησε:

«Φυσικά. Μου λείπει και η Ελλάδα και ο Εργοτέλης. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές στην Κρήτη. Μου λείπουν πολλά από εκεί. Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί στο μέλλον να επιστρέψω κάποια στιγμή».

Έτοιμος για Ευρώπη ο Εργοτέλης

 «Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη. Τους εύχομαι μια καλή πορεία τη φετινή σεζόν και να εξασφαλίσουν την έξοδο της ομάδας στο Κύπελλο UEFA. Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτούν την έδρα τους

Ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στα κύπελλα Ευρώπης είπε:

 «Ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς έχει κληρωθεί σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός, όπως και ο ΠΑΟΚ, είναι πολύ δυνατοί στην έδρας τους. Αν καταφέρουν, με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, να συγκεντρώσουν αρκετούς βαθμούς, τότε μπορεί να έχουν πιθανότητες να προκριθούν στην επόμενη φάση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.