Με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον Άρη αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, η αποστολή του Ατρόμητου.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον Άρη αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, η αποστολή του Ατρόμητου. Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου ολοκληρώθηκε το Σάββατο με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή της αναμέτρησης με τους «κίτρινους».

Η αποστολή του Ατρόμητου αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Μπάλλα, Γιαννούλη, Τόμας, Φυτανίδη, Σκόνδρα, Τάτο, Μακρή, Σφακιανάκη, Μήτρογλου, Αναστασάκο, Μπέλιτς, Γκαρσία, Καραγκούνη, Δημούτσο, Καραμάνο, Ζουέλα και Επστάιν. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Σπύρος Σοφιανός.

* Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη με σκορ 3-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Συμεωνίδης, Καϊμακαμούδης. Ο προπονητής Μάρκος Δήμος χρησιμοποίησε την ακόλουθη ενδεκάδα: Ραχιώτης, Παπουτσογιαννόπουλος, Συμεωνίδης, Καντούτσης, Λημνιός, Άγκολι, Πολυχρόνης, Μπεκατώρος, Δαβιλάς, Καϊμακαμούδης, Κουτσογιαννόπουλος. Έπαιξαν και οι: Δημητρίου, Κουλακάρης, Μιχαλάτος.