Μουρίνιο: “Κάλπικο το πέναλτι”

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε ήταν κάλπικο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι το πέναλτι που κέρδισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε ήταν κάλπικο. «Δεν ήταν πέναλτι. Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Ο Κριστιάνο δεν ήταν στην περιοχή. Το πέναλτι ήρθε σε μια στιγμή που δεν ήμασταν τόσο καλοί στο παιχνίδι. Μάλιστα, πιστεύω ότι χωρίς το πέναλτι δεν θα είχαμε κερδίσει», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ο Μουρίνιο μίλησε ακόμη για την απόδοση του Μπενζεμά: «Φέτος ο κόσμος θα μάθει τι είναι ο Μπενζεμά, όπως και τον Ιγκουαΐν. Και οι δύο πέτυχαν γκολ. Έχουμε δύο καλούς επιθετικούς» είπε. Αναφερόμενος στον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τόνισε: Έχουμε τρεις μέρες μέχρι το παιχνίδι με την Ντιναμό και πιστεύω ότι είναι καλό αυτό το διάστημα. Η Ντιναμό θέλει πολύ να πάρει καλό αποτέλεσμα απέναντί μας. Από την πλευρά μας, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαρά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλω να κάνουμε καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους βαθμούς, επειδή δεν μου άρεσε αυτό που είδα με την Χετάφε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.