Πεπεισμένος πως η Γιουβέντους θα παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε.

Πεπεισμένος πως η Γιουβέντους θα παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός της «γηραιάς κυρίας» τόνισε πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης για την ομάδα του, όμως έθεσε τη νίκη ως μοναδικό στόχο στο ματς με την Πάρμα.

Αρχικά, ο τεχνικός της Γιουβέντους δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα, ξέροντας παράλληλα ότι υπάρχει χώρος για βελτίωση και είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Σχετικά με το αν θα ξεκινήσει ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο βασικό σχήμα της Γιουβέντους, τόνισε: «Δεν είναι ποτέ στο χέρι κανενός προπονητή της Γιουβέντους αν θα παίξει. Θα σημειώσω ποιοι έχουν κατανοήσει καλύτερα το πλάνο της ομάδας. Ο Ελία έχει προπονηθεί μόλις δύο φορές, κάτι που μπορούμε να πούμε και για τους Εστιγκαρίμπια και Βιδάλ. Θα βασιστώ περισσότερο σε αυτούς που είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν πολύ και να καταλάβουν τη φιλοσοφία μας. Οπότε μέχρι στιγμής, η τελική επιλογή είναι ένα αίνιγμα. Η τελευταία προπόνηση θα με κάνει να αποφασίσω ποιους να επιλέξω».