Προβληματισμός για Κλέβερλι

Εμφανώς απογοητευμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του Τομ Κλέβερλι στο ματς με τη Γουίγκαν, εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Εμφανώς απογοητευμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του Τομ Κλέβερλι εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε αιχμές για το μαρκάρισμα του Κέβιν Ντέιβις, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στους Γουέιν Ρούνεϊ και Χαβιέ Ερνάντες.

Αρχικά, ο Φέργκιουσον δήλωσε για τον Κλέβερλι: «Ίσως έσπασε το πόδι του. Πρόκειται για άτυχη στιγμή, αλλά το περιμέναμε. Το μαρκάρισμα ήταν πολύ σκληρό».

Και συμπλήρωσε για τον Ρούνεϊ: «Σε αυτήν την ηλικία εισέρχεται περισσότερο η σκέψη στο παιχνίδι ενός παίκτη. Το ταίμινγκ είναι επίσης καλύτερο. Η τωρινή παρουσία του Γουέιν είναι καλή και το μέλλον του ακόμα καλύτερο».

Τέλος, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε για τον Ερνάντες: «Η κίνηση του, η ταχύτητα του, η φαντασία του και η συνολική του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο είναι τέλειες. Αποτελεί απειλή για κάθε αμυντικό. Γνωρίζω, μέσω της εμπειρίας μου, πως οι δεύτερες χρονιές είναι συχνά δύσκολες, αλλά δεν τον αμφισβήτησα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.