Στέλνει…πάγκο τον Τόρες ο Στάριτζ

Την πιθανότητα να παραμείνει για ένα ακόμη ματς στον πάγκο της Τσέλσι λόγω του Ντάνιελ Στάριτζ αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Τόρες.

Την πιθανότητα να παραμείνει για ένα ακόμη ματς στον πάγκο της Τσέλσι λόγω του Ντάνιελ Στάριτζ αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Τόρες. Η πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του νεαρού επιθετικού των «μπλε» έχει ξετρελάνει τον Αντρέ Βίλας Μπόας ο οποίος σκέφτεται να τον ρίξει βασικό στον πρώτο αγώνα της ομάδας για το Τσάμπιονς Λιγκ της Τρίτης με αντίπαλο της Μπάγερν Λεβερκούζεν. 

Από την άλλη ο Ισπανός πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει ούτε στην έναρξη της εφετινής σεζόν να δείξει τις ικανότητές του στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα να χάνει από νωρίς την εμπιστοσύνη του Πορτογάλου προπονητή.

«Κατά τη διάρκεια της μεττεγραφικής περιόδου πολλές ομάδες ήθελαν να πάρουν τον Ντάνι υπό τη μορφή του δανεισμού αλλά ποτέ μου δε θα τον άφηνα. Εγώ και οι βοηθοί μου πιστεύουμε πως τον χρειαζόμαστε στην ομάδα καθώς είναι ένας σημαντικός παίκτης»,τόνισε ο Μπόας για τον Στάριτζ.

Την Τρίτη η Τσέλσι φιλοξενεί τους Γερμανούς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψουν στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσουν τη Γιουνάιντετ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.