Την πρόθεσή του να οδηγήσει την Τότεναμ στη διεκδίκηση όλων των στόχων της χωρίς να βάζει προτεραιότητες, εξέφρασε ο Χάρι Ρέντναπ.

Την πρόθεσή του να οδηγήσει την Τότεναμ στη διεκδίκηση όλων των στόχων της χωρίς να βάζει προτεραιότητες, εξέφρασε ο Χάρι Ρέντναπ. Αφορμή για τις δηλώσεις του αποτέλεσαν οι συζητήσεις που ακολούθησαν τον αποκλεισμό των «Σπερς» από το Λιγκ Καπ μετά την ήττα από τη Στόουκ.
 
Πολλοί υποστήριξαν ότι η εξέλιξη ήταν θετική για τον σύλλογο του Λονδίνου που μπορεί τώρα να προετοιμαστεί απερίσπαστος για την Πρέμιερ Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ.  Ο τεχνικός της όμως επέμεινε ότι η ομάδα μπορεί να πάει καλά σε όλα τα μέτωπα.
 
«Νιώθουμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αρκετά πεδία, γιατί έχουμε την ομάδα για να το πετύχουμε. Αλλάξαμε δέκα παίκτες για το Γιουρόπα Λιγκ την περασμένη εβδομάδα και μετά άλλους εννέα για το Carling Cup, έτσι δε νομίζω ότι θα μας επηρεάσει αρνητικά η ταυτόχρονη συμμετοχή σε περισσότερες από μία διοργανώσεις», δήλωσε ο Ρέντναπ στην «Daily Mirror».
 
«Αντίθετα, μπορεί να μας βγει σε καλό, αφού δίνουμε χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε νέους παίκτες μας. Θα είναι δύσκολο, αλλά θέλουμε να μείνουμε σε όλες τις διοργανώσεις», συμπλήρωσε ο Αγγλος τεχνικός.