Τη γνώμη του πως ο Όουεν Χάργκριβς είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για τη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπέρμιγχαμ για το Κάρλινγκ Καπ με 2-0

Τη γνώμη του πως ο Όουεν Χάργκριβς είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για τη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπέρμιγχαμ για το Κάρλινγκ Καπ με 2-0. Ο Άγγλος άσος κατάφερε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη γαλάζια φανέλα πετυχαίνοντας ένα όμορφο τέρμα από τα 25 μέτρα και αυτό ήταν κάτι που χαροποίησε τους «Πολίτες».

«Αυτός ήταν ένας πολύ καλός αγώνας για τον ίδιο. Ο Όουεν είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Δεν είχε κανένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Το γόνατο του είναι καλά. Πριν τον αγώνα συζητήσαμε και του είπα πως θα παίξει για 45 με 60 λεπτά και αυτός άντεξε για 60. Είναι σημαντικό να επανέλθει πλήρως γιατί μπορεί να μας βοηθήσει όπως και την εθνική του ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο μετά από την πολύμηνη απουσία του. Πάντως δουλεύει συνεχώς και κατάφερε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο 30χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάγερν Μονάχου στην οποία αγωνίστηκε για εφτά ολόκληρα χρόνια έχοντας συνολικά 145 συμμετοχές και πέντε τέρματα.  Οι εμφανίσεις του με τη «βαυαρική» φανέλα ήταν και το εισιτήριο του για τη Μάντσεστερ Γιουνάινετ στην οποία ουδέποτε κατάφερε να πραγματοποιήσει την αναμενόμενη καριέρα κυρίως λόγω των πολλών του τραυματισμών. Στα τέσσερα χρόνια που έμεινε στο «Ολντ Τράφορντ» αγωνίστηκε σε 27 ματς και πέτυχε δυο γκολ.