Ο Παναγιώτης Μπάλλας έφυγε στα 15 του από την Καρδίτσα για χάρη του Ατρόμητου και αποκαλύπτει στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της ΝΟΒΑ πως όλα έγιναν παρά τη θέληση της μητέρας του!

Ο Παναγιώτης Μπάλλας έφυγε στα 15 του από την Καρδίτσα για χάρη του Ατρόμητου και αποκαλύπτει στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της ΝΟΒΑ πως όλα έγιναν παρά τη θέληση της μητέρας του! Νιώθει τυχερος που βρήκε στο δρόμο του το Γιώργο Δώνη και δηλώνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

“Στην αρχή ήταν δύσκολο, το συζήτησα και με τους γονείς μου, βασικά η μητέρα μου δεν ήθελε να φύγω από τόσο μικρός, αλλά εντάξει, ήταν ένα όνειρο που ήθελα να κυνηγήσω, το αγαπούσα από μικρός κι έτσι πήρα την απόφαση να φύγω 15 χρονών για να έρθω εδώ και να πετύχω.”

“Νιώθω τυχερός που βρήκα στο δρόμο μου τον Γιώργο Δώνη, μου έδωσε την ευκαιρία, με ανέβασε στην πρώτη ομάδα, δούλεψα και πιστεύω να τον δικαιώσω. Σίγουρα νιώθω έτοιμος Δουελύω στο 100%, πιστεύω να ανταπεξελθω στις προσδοκίες που έχουν προς το πρόσωπό μου και να τους βγάλω όλους ασπροπρόσωπους.”