Ο φιλόδοξος Τσαρλς Ιτάνζ αποκαλύπτει στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της ΝΟΒΑ ότι αποτελεί ανάγκη γι' αυτόν η συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης.

Ο φιλόδοξος Τσαρλς Ιτάνζ αποκαλύπτει στον Αποστόλη Λάμπο και την κάμερα της ΝΟΒΑ ότι αποτελεί ανάγκη γι’ αυτόν η συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης, ενώ ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο χάθηκαν οι δύο βαθμοί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μιλάει για την Λίβερπουλ, τον Ατρόμητο και τους συμπαίκτες του ενώ δεν κρύβει πως αποτελεί όνειρό του συμμετοχή στο Μουντιάλ.

“Προφανώς περίμενα πως θα αγωνίζομαι σε μεγάλη ομάδα, ωστόσο πριν υπογράψω στη Λίβερπουλ ήξερα ότι δε θα μείνω εκεί για επτά-δέκα χρόνια καθώς εκεί ο ρόλος μου ήταν ξεκάθαρος και ήταν αυτός του δεύτερου τερματοφύλακα και βασικά δεν είχα την ευκαιρία να παίξω πολύ, έπαιξα μόλις οκτώ-εννιά παιχνίδια σε τέσσερα χρόνια που είνα ιελάχιστα. Έτσι ήρθα στην Καβάλα με σκοπό να πάρω παιχνίδια και να συνεχίσω την καριέρα μου. Έτσι είναι η ζωή, προφανώς ελπίζω ακόμα να έχω την προσδοκία και τη φιλοδοξία να παίξω στο ψηλότερο δυνατο επίπεδο.”

“Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό απογοητεύτηκα πολύ, καθώς δεν είναι εύκολο να δέχεσαι γκολ στο 85ο λεπτό, έκανα σχεδόν δύο μέρες να συνέλθω μιας και στο μυαλό μου τριβέλιζε η φράση “δεν είναι δυνατόν”, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος περισσότερο από ενενήντα λεπτά αν θές να πετύχεις.”