Ο Μάκης Αγγελίνας μιλά στην κάμερα της ΝΟΒΑ και τον Αποστόλη Λάμπο για την δεκαετή σχέση του με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο και στην καθημερινότητα τους, μια σχέση χτισμένη στην ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Ο Μάκης Αγγελίνας μιλά στην κάμερα της ΝΟΒΑ και τον Αποστόλη Λάμπο για την δεκαετή σχέση του με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο και στην καθημερινότητα τους, μια σχέση χτισμένη στην ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία και τον αμοιβαίο σεβασμό. Θεωρεί ικανοποιητική τη συγκομιδή των πέντε βαθμών αλλά μέσα του ξέρει ότι η ομάδα θα μποτούσε να έχει και εννιά. Αναλύει τακτικές και συστήματα και σας τοποθετεί δίπλα του στον πάγκο των Περιστεριωτών, λίγο πριν το ματς της Τρίπολης στο οποίο πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το τρίποντο.

“Είμαστε δέκα χρόνια μαζί, πλέον είμαστε φίλοι, ο Γιώργος πλέον με βλέπει σαν αδερφό του, λέμε τα πάντα μεταξύ μας, είμαστε οικογενειακοί φίλοι, πάω σπίτι του, έρχεται σπίτι μου, τέτοια σχέση και φυσικά έχουμε ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία και αμοιβαίο σεβασμό.”

“Μας έχει κάνει μεγάλη εντύπωση από τον πρώτο μήνα της προετοιμασίας το πως προσαρμόστηκαν οι παίκτες σε αυτά που θέλει ο προπονητής. Έχει να κάνει με τη νοημοσύνη, έχει να κάνει με προηγούμενα χρόνια δουλειάς που είχαν τα παιδιά, δεν ξέρω τί είναι αλλά από τον πρώτο μήνα έχουν καταλάβει το τί θέλει ο προπονητής κι αυτό μας βοηθάει πολύ. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα.”